TROUWAMBTENAAR

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR (BABS)
Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de gemeente Leiderdorp ben ik bij de rechtbank beëdigd als trouwambtenaar. Dit betekent dat ik in Leiderdorp voor de gemeente werk maar als zelfstandig trouwambtenaar mensen in het hele land kan trouwen. Als je voor een BABS via de gemeente kiest, weet je soms pas een paar weken van tevoren of je de BABS van jouw voorkeur krijgt. Ook ben je vaak aan vaste locaties gebonden. Het voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar is dat je de gehele ceremonie precies zo kan inrichten als je zelf wilt.

BUITEN DE LIJNTJES
Er zijn veel prachtige trouwlocaties, maar je kunt ook trouwen in je achtertuin, op een boot of in een bos. Ook qua tijdstip is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft met zonsopkomst of in de nacht. Als jullie liefde geen grenzen kent, stap ik ook maar wat graag in het vliegtuig om jullie ergens op een wit strand of op de piste te trouwen. En als je echt wil verbluffen, kies dan voor een verrassingsbruiloft. Deel gerust je ideeën met me, ik denk graag mee.

ALLES IS LIEFDE
Ik vind het ook erg leuk om jullie gasten te betrekken bij de ceremonie. Denk aan kinderen die met de hamer slaan om jullie huwelijk in te luiden maar ook oma’s en opa’s zijn uitermate geschikt om met bloemen te strooien of als ringdragers. Daarnaast sta ik tijdens de ceremonie graag even stil bij de getuigen en bij familieleden/vrienden die veel voor jullie betekenen.

MOGELIJKHEDEN
Naast de officiële huwelijksvoltrekking kun je bij mij ook terecht voor een ceremoniele bruiloft, het geregistreerd partnerschap of voor een herbevestiging. Want hoe leuk is het om bijvoorbeeld voor een zilveren of gouden huwelijk de geloftes nog een keer uit het stof te halen en de liefde opnieuw te bevestigen!

OPLEIDING
Ik ben opgeleid als zelfstandig trouwambtenaar door Mariëlle Jongmans (Bijzondere Huwelijkssluiting, ook bekend van het RTL programma: ‘Married at First Sight‘ MAFS). Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandig trouwambtenaar en heeft me alle kneepjes van het prachtige vak geleerd. Daarnaast heb ik een interne opleiding bij de gemeente Leiderdorp gevolgd en heb ik een uitgebreide cursus Storytelling-en Presentatie gevolgd.

WERKWIJZE
Indien je interesse hebt of meer wilt weten, mag je me altijd bellen, appen of het contactformulier invullen. Vervolgens kunnen we vrijblijvend een kop koffie drinken om kennis te maken. Als er een klik is, maken we een afspraak voor een uitgebreid champagne voorgesprek bij jullie thuis. Je krijgt me dan niet de deur uit voordat ik écht een goed beeld van jullie heb. Ik bel vervolgens ook nog een aantal vrienden en familieleden naar keuze voor extra informatie. Eenmaal thuis tover ik het tot een mooi geheel zodat ik jullie op de dag zelf kan verrassen.