Reviews

, Reviews
, Reviews
Julia vdk
Anne heeft als trouwambtenaar onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Na een ontzettend fijn voorgesprek heeft ze een prachtige, grappige, persoonlijke en ontroerende speech geschreven. Hierdoor was de ceremonie echt het hoogtepunt van onze bruiloft.
, Reviews
Glenn Weggelaar
Voor onze bruiloft in september 2022 waren bij nog op zoek naar een BABS, toen wij Anne vonden via Instagram. We namen een kijkje op haar website, zagen haar haarzelf voorstellen terwijl ze op een wit paard zat en wisten: dit is een vrouw met humor, ze kan mooi vertellen en je voelt je gelijk vertrouwt bij haar. Na dat we elkaar voor het eerst zagen werd dit gevoel bevestigd. Het is heel wat om je hele levensverhaal, van jezelf, maar ook van jullie samen, te vertellen aan iemand die je amper kent, maar Anne zorgde ervoor dat je je wel vertrouwt voelde. Ze nam tijdens het tweede kennismakingsgesprek een heerlijke fles champagne mee en daar kwamen alle verhalen. Ze luisterde aandachtig en nam alle tijd. Daarna nam ze ook nog de tijd om onze familie en vrienden te benaderen, zodat zij een mooi beeld kreeg van hoe wij zijn als stel. Op de dag zelf heeft zij zo’n mooi verhaal voorgedragen over ons, het was ontroerend en warm tegelijk, met genoeg dosis humor. Wij zijn Anne eeuwig dankbaar voor deze hele ervaring.
, Reviews
Michiel Coenen
We hebben intens genoten van een prachtige trouwceremonie van onze dochter en schoonzoon: mooi, liefdevol, grappig en professioneel👌
, Reviews
Saffira Breddels
Anne wist ons precies vast te leggen in een speeche die we niet hadden kunnen bedenken! Vol liefde, humor en precies ons wist ze ons verhaal goed te verwoorden. Fijne babs die meedenkt en mee geniet. Zeker een aanrader!
, Reviews
Ferry Koolen
Anne was super. Ze nam de tijd voor de voorbereiding en deed echt moeite ons te leren kennen . Het resultaat mocht er dan ook wezen. Ze wist de juiste punten in haar verhaal te verwerken zodat het echt een mooie en persoonlijke (en grappige) ceremonie werd. Een paar gasten kwamen na de ceremonie ook vragen wie onze babs was omdat ze zo onder de indruk waren
, Reviews
Froukje Swinkels
We wilden graag een ambtenaar met een persoonlijke touch. Geen standaard gemeente ambtenaar die we dan maar 1 of 2 keer zouden ontmoeten. Anne was vanaf begin af aan super betrokken en heeft heel veel tijd gestoken om ons te leren kennen en ons verhaal over te brengen. Wij vonden het erg fijn dat Anne bij ons thuis kwam en ook vrienden en familie om input heeft gevraagd. Op de dag zelf was het ook fantastisch om door haar getrouwd te worden. Heel veel persoonlijke inbreng en echt een goede weergave van hoe wij zijn als stel. Dit hebben we ook veel van onze gasten teruggehoord. Kortom; een fantastische keuze!
, Reviews
Kimberley De Kreij
We hadden tijdens het voorgesprek al direct een goed gevoel bij Anne. Ze komt daarvoor ook echt langs en neemt uitgebreid de tijd. Wij zochten een trouwambtenaar die niet het standaard verhaal zou houden. En daarin hebben wij Anne helemaal gevonden. Voor onze bruiloft in Italië heeft ze ons echt verrast om iedereen mee te nemen in onze reis van de liefde. Dat met een dosis humor maar ook zeker op de juiste momenten wist ze de gevoelige snaar te raken. Wij en onze gasten hebben er echt van genoten!
, Reviews
Jurgen van den Bragt
Anne was een fantastische trouwambtenaar. Ze deed het zo natuurlijk en bracht zo’n persoonlijk verhaal dat iedereen dacht dat we een vriendin hadden gevraagd als trouwambtenaar. We raden haar 100% aan.
, Reviews
Ron Schouwenburg
Anne, wát heb jij er iets moois van gemaakt. Zo zie je maar dat een goede luisteraar een goede verteller is! Dank je wel voor verwoorden van de essentie van wat ons bindt. Verteld met humor en het vinden van de juiste toon. Een gave! Nogmaals bedankt! Epp&Ron