JULIA VAN DER KAM

Recht is taal. Dit is een van de eerste dingen die ik leerde gedurende mijn Rechtenstudie in Nijmegen. Al zo lang als ik me kan herinneren vind ik het leuk om te bedenken hoe ik taal optimaal kan inzetten in een verhaal. Voor een inhoudelijk artikel tijdens mijn studie, voor een presentatie in mijn huidige baan als Financieel projectmanager, maar vooral bij het schrijven van een speech voor jullie. Er is niets mooier dan het vertellen van een verhaal over twee mensen die via een gedeeld verleden aan een gezamenlijke toekomst beginnen.

Naast mijn werk vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Zo heb ik een opleiding tot visagiste gedaan, onlangs een toneelcursus afgerond en ben ik veel in de yogaschool te vinden. Ik ben opgegroeid aan het stand in Castricum en vind het heerlijk om een lange strandwandeling af te sluiten met een goed glas wijn. Graag nodig ook ik jullie uit om samen te proosten en de liefde te vieren!